Tabblad Registreer
Posted by Jason G. on 19 October 2010 02:32 PM

Tabblad Registreer

Dit tabblad staat u toe om WinSweeper te registreren en alle opties van het programma te ontgrendelen.

Om WinSweeper te registreren, geeft u het e-mail adres in dat u heeft gebruikt om WinSweeper aan te kopen in het veld met de label "E-mail". In het veld "Licentiesleutel", kopieert (CTRL-C) u de Licentiesletel die u ontvangt in de e-mail na aankoop, en plakt (CTRL-V) u deze in dit veld. Klik "Registreer" om de registratie te vervolledigen.

Als u WinSweeper nog niet heeft aangekocht, zal een venster van uw Internet browser automatisch openen wanneer u het tabblad “Registreer” klikt. Dan zult u de mogelijkheid krijgen om een Licentiesleutel (Activatiesleutel) aan te kopen voor WinSweeper.

Stap-voor-Stap Instructies voor Registratie

Hoe WinSweeper Registreren:

1. DUBBELKLIK de ACTIVATIESLEUTEL bovenaan met uw cursor/muis.
Dit zal de activatielseutel selecteren.

2. Duw CTRL-C op uw toetsenbord (deze commando kopieert uw activatiesleutel), of u gaat naar het menu "BEWERKEN" in uw browser en selecteert "KOPIEER".

3. Open WinSweeper (Start Menu -> Alle Programma’s -> WinSweeper -> WinSweeper)

4. Klik het tabblad "Registreer" BOVENAAN RECHTS.

5. Geef aandachtig uw E-MAIL ADRES in dat u gebruikt heeft om het programma te registreren.

6. Nu kunt u de Activatiesleutel PLAKKEN dat u bovenaan heft gekopieerd. Klik in het blanco veld (in het veld van de Activatiesleutel). Je cursor zou in het veld moeten knipperen.

7. Druk op CTRL-V op uw toetsenbord (dit commando PLAKT uw activatiesleutel in dit veld).

8. Je zou nu de Activatiesleutel in het veld geplakt moeten zien.

9. Klik de knop "Registreer".

10. WinSweeper zal nu geregistreerd worden.

11. Klik op de knop "Nu Scannen" om te scannen en alle privacyrisico’s te verwijderen.

(285 votes)
This article was helpful
This article was not helpful

Comments (0)
.errorcopyarea { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; width: 100%; height: 200px; } .copytoclipboard { margin: 15px 0 15px 0; text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; border-bottom: 1px solid #d6d6d6; padding: 5px; } .titlegradient { background-image: linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-gradient( linear, left bottom, left top, color-stop(0.46, rgb(144,23,17)), color-stop(0.73, rgb(166,27,17)), color-stop(0.87, rgb(184,24,6)) ); } #kayako_exception { text-align: left; color: #333; } #kayako_exception h1, #kayako_exception h2 { margin: 0; padding: 1em; font-size: 1em; font-weight: normal; background: #911; color: #fff; } #kayako_exception h1 a, #kayako_exception h2 a { color: #fff; } #kayako_exception h2 { background: #222; } #kayako_exception h3 { margin: 0; padding: 0.4em 0 0; font-size: 1em; font-weight: normal; } #kayako_exception p { margin: 0; padding: 0.2em 0; } #kayako_exception a { color: #333333; text-decoration: none; } #kayako_exception pre { overflow: auto; white-space: pre-wrap; } #kayako_exception table { width: 100%; display: block; margin: 0 0 0.4em; padding: 0; border-collapse: collapse; background: #fff; } #kayako_exception table td { border: solid 1px #ddd; text-align: left; vertical-align: top; padding: 0.4em; } #kayako_exception div.content { padding: 0.4em 1em 1em; overflow: hidden; } #kayako_exception pre.source { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; line-height: 1.2em; } #kayako_exception pre.source span.line { display: block; } #kayako_exception pre.source.collapsed { display: none; } #kayako_exception pre.source span.highlight { background: #FDEEF4; } #kayako_exception pre.source span.line span.number { color: #666; } #kayako_exception ol.trace { display: block; margin: 0 0 0 2em; padding: 0; list-style: decimal; } #kayako_exception ol.trace li { margin: 0; padding: 0; } #kayako_exception .collapsed { display: none; } #kayako_exception .sourcetitle { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); } #kayako_exception .sourcedesc { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; } #kayako_exception .variabletype { font-weight: none; font-style: italic; }
Notice
Undefined index: _commentsModule (./__swift/cache/9b797cdd0442a1f7d9e35552b622de9f.php:54)
Copy to clipboard:
/Comments/Submit/265/" enctype="multipart/form-data" name="CommentsForm">