Tabblad Internet
Posted by Jason G. on 19 October 2010 02:30 PM

Tabblad Internet

Dit tabblad bevat alle Internet-gerelateerde programma’s. Internet (web) browsers, instant messengers, en de meeste software om bestanden te delen bevinden zich hier. WinSweeper verwijdert alle geschiedenis en privacy-gerelateerde bestanden van al deze programma’s.

Internet Browser Opties

Alle Internet browser programma’s bevatten een gedetailleerde lijst van opties, die u een maximum aan flexibiliteit bieden wat betreft het opschonen. Deze opties zijn de volgende:

Cache – Deze zijn tijdelijke internet bestanden die worden bewaard na het bezoeken van websites.  Deze bevatten afbeeldingen en andere bestanden die een spoor achterlaten wat de activiteit betreft op het internet.

Cookies - Een browser cookie is een klein stukje informatie die door een web server naar een web broser verstuurd wordt om bewaard te worden voor toekomstig gebruik. Het meeste veiligheid-gerelateerde gebruik van browser cookies wordt gebruikt voor het opslaan van informatie in verband met authenticatie zoals logins of paswoorden. Daarom is het aangeraden om cookies te verwijderen om uw privacy te beschermen.

Browser Geschiedenis – Bij het browsen van het Internet wordt elk item dat u bekijkt, lokaal opgeslaan op uw harde schijf. Om ruimte op uw harde schijf vrij te maken en uw privacy te beschermen, is het aangewezen om de Internet Geschiedenis te wissen.

Geschiedenis van Bezochte URL’s - Uw internet browser bewaart alle URL’s die u ooit heft bezocht. Deze informatie wissen, zorgt ervoor dat anderen niet kunnen zien welke sites u heft bezocht.

Geschiedenis van Getypte URL’s – Telkens u een URL / web site adres ingeeft in de adresbalk van uw browser, wordt deze informatie opgeslaan in de map van “tijdelijke internet bestanden”.

AutoAanvullen Formulierdata - Uw internet browser biedt u de mogelijkheid om te onthouden wat u ingeeft in formulieren op webpaina’s en tekstvelden. Nadat u iets heeft ingegeven op een formulier op een webpagina (zoals een zoekveld), wordt deze informatie onthouden tot uw volgend bezoek aan die pagina en zullen de oude gegevens beschikbaar zijn voor hergebruik. Gevoelige data zoals namen, adressen en telefoonnummers vormen een risico voor uw privacy.

AutoAanvullen Wachtwoorden - Uw internet browser geeft u de mogelijkheid om paswoorden te onthouden die u ingeeft tijdens login op webpagina’s. Bij uw volgend bezoek, kunt u deze gegevens opnieuw gebruiken. De geschiedenis van uw paswoorden onthouden vormt een risico voor uw privacy.

Gedownloade Programmabestanden – Uw internetbrowser bewaart gedetailleerde informatie in logbestanden van elk bestand dat u download. Dit kan gevoelige informatie weergeven over hetgeen u gedownload heeft in het verleden.

Index.dat Bestanden - Het index.dat bestand is een database bestand. Het is een opslagplaats van informatie zoals web URL’s, zoekopdrachten en recent geopende bestanden. De bedoeling is ervoor te zorgen dat Internet Explorer snel toegang heeft tot gebruikte informatie. Het index.dat bestand is specifiek per gebruiker en is geopend zolang een gebruiker aangemeld is in Windows. Er bestaan verschillende index.dat bestanden voor geschiedenis van Internet Explorer, cache en cookies.  Het opschonen van dit bestand is belangrijk om uw privacy te beschermen.

(127 votes)
This article was helpful
This article was not helpful

Comments (0)
.errorcopyarea { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; width: 100%; height: 200px; } .copytoclipboard { margin: 15px 0 15px 0; text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; border-bottom: 1px solid #d6d6d6; padding: 5px; } .titlegradient { background-image: linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-gradient( linear, left bottom, left top, color-stop(0.46, rgb(144,23,17)), color-stop(0.73, rgb(166,27,17)), color-stop(0.87, rgb(184,24,6)) ); } #kayako_exception { text-align: left; color: #333; } #kayako_exception h1, #kayako_exception h2 { margin: 0; padding: 1em; font-size: 1em; font-weight: normal; background: #911; color: #fff; } #kayako_exception h1 a, #kayako_exception h2 a { color: #fff; } #kayako_exception h2 { background: #222; } #kayako_exception h3 { margin: 0; padding: 0.4em 0 0; font-size: 1em; font-weight: normal; } #kayako_exception p { margin: 0; padding: 0.2em 0; } #kayako_exception a { color: #333333; text-decoration: none; } #kayako_exception pre { overflow: auto; white-space: pre-wrap; } #kayako_exception table { width: 100%; display: block; margin: 0 0 0.4em; padding: 0; border-collapse: collapse; background: #fff; } #kayako_exception table td { border: solid 1px #ddd; text-align: left; vertical-align: top; padding: 0.4em; } #kayako_exception div.content { padding: 0.4em 1em 1em; overflow: hidden; } #kayako_exception pre.source { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; line-height: 1.2em; } #kayako_exception pre.source span.line { display: block; } #kayako_exception pre.source.collapsed { display: none; } #kayako_exception pre.source span.highlight { background: #FDEEF4; } #kayako_exception pre.source span.line span.number { color: #666; } #kayako_exception ol.trace { display: block; margin: 0 0 0 2em; padding: 0; list-style: decimal; } #kayako_exception ol.trace li { margin: 0; padding: 0; } #kayako_exception .collapsed { display: none; } #kayako_exception .sourcetitle { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); } #kayako_exception .sourcedesc { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; } #kayako_exception .variabletype { font-weight: none; font-style: italic; }
Notice
Undefined index: _commentsModule (./__swift/cache/9b797cdd0442a1f7d9e35552b622de9f.php:54)
Copy to clipboard:
/Comments/Submit/262/" enctype="multipart/form-data" name="CommentsForm">