FAQ
Posted by Jason G. on 19 October 2010 02:29 PM

WinSweeper FAQ

Hoe scan ik mijn computer op privacyrisico’s?

Via het tabblad/menu "Home" , klik je op de knop "start Scan".  Dit zal een volledige scan op privacy opstarten.

Hoe stel ik WinSweeper in zodat het automatisch wordt uitgevoerd?

Klik het tabblad "Instellingen" en klik het vinkje naast "Automatische scan en opschoning elk uur " aan. Dit zal een automatische scan van de computer door WinSweeper elk uur uitvoeren en zo de bescherming van uw privacy verzekeren.  Deze optie is alleen in de geregistreerde versie beschikbaar.

W
elke categoriën maakt de ongeregistreerde versie van WinSweeper schoon?

De ongeregistreerde versie van WinSweeper zal volgende categoriën opschonen:

- Geschiedenis van Zoekopdrachten
- Geschiedenis van uw Computer
- Geschiedenis in: Start -> Uitvoeren
- Documentgeschiedenis
- Klikgeschiedenis van het Start menu
- Klembord
- Open / Opslaan Geschiedenis
- Scandisk Bestandfragmentaties
- Geschiedenis van Media Player Recente Bestandlijst
- Paint Recente Bestandlijst
- WordPad Recente Bestandlijst

Alle andere categoriën zijn beperkt tot de geregistreerde versie. Registreer uw versie van WinSweeper om gebruik te kunnen maken van alle opties voor opschoning.

Hoe registreer ik WinSweeper?

1. DUBBELKLIK op de ACTIVATIESLEUTEL met je cursor/muis. Dit zal je activatiesleutel selecteren.

2. Druk CTRL-C op uw toetsenbord (deze commando kopieert uw activatiesleutel); of u klikt het menu "BEWERKEN" in uw webbrower en selecteert "KOPIEER".

3. Open WinSweeper (Start Menu -> Alle Programma’s -> WinSweeper -> WinSweeper)

4. Klik het tabblad "Registreer" BOVENAAN RECHTS.

5. Geef aandachtig uw E-MAIL ADRES in dat u gebruikt heeft om het programma te registreren.

6. Nu kunt u de Activatiesleutel PLAKKEN dat u bovenaan heft gekopieerd. Klik in het blanco veld - om de “Activatiesleutel” in te geven (in het veld van de Activatiesleutel). Je cursor zou in het veld moeten knipperen.

7. Druk op CTRL-V op uw toetsenbord (dit commando PLAKT uw activatiesleutel in dit veld).

8. Je zou nu de Activatiesleutel in het veld geplakt moeten zien.

9. Klik de knop "Registreer".

10. WinSweeper zal nu geregistreerd worden.

11. Klik op de knop "Scan Nu" om te scannen en alle privacyrisico’s te verwijderen van uw computer.

(50 votes)
This article was helpful
This article was not helpful

Comments (0)
.errorcopyarea { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; width: 100%; height: 200px; } .copytoclipboard { margin: 15px 0 15px 0; text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; border-bottom: 1px solid #d6d6d6; padding: 5px; } .titlegradient { background-image: linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-gradient( linear, left bottom, left top, color-stop(0.46, rgb(144,23,17)), color-stop(0.73, rgb(166,27,17)), color-stop(0.87, rgb(184,24,6)) ); } #kayako_exception { text-align: left; color: #333; } #kayako_exception h1, #kayako_exception h2 { margin: 0; padding: 1em; font-size: 1em; font-weight: normal; background: #911; color: #fff; } #kayako_exception h1 a, #kayako_exception h2 a { color: #fff; } #kayako_exception h2 { background: #222; } #kayako_exception h3 { margin: 0; padding: 0.4em 0 0; font-size: 1em; font-weight: normal; } #kayako_exception p { margin: 0; padding: 0.2em 0; } #kayako_exception a { color: #333333; text-decoration: none; } #kayako_exception pre { overflow: auto; white-space: pre-wrap; } #kayako_exception table { width: 100%; display: block; margin: 0 0 0.4em; padding: 0; border-collapse: collapse; background: #fff; } #kayako_exception table td { border: solid 1px #ddd; text-align: left; vertical-align: top; padding: 0.4em; } #kayako_exception div.content { padding: 0.4em 1em 1em; overflow: hidden; } #kayako_exception pre.source { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; line-height: 1.2em; } #kayako_exception pre.source span.line { display: block; } #kayako_exception pre.source.collapsed { display: none; } #kayako_exception pre.source span.highlight { background: #FDEEF4; } #kayako_exception pre.source span.line span.number { color: #666; } #kayako_exception ol.trace { display: block; margin: 0 0 0 2em; padding: 0; list-style: decimal; } #kayako_exception ol.trace li { margin: 0; padding: 0; } #kayako_exception .collapsed { display: none; } #kayako_exception .sourcetitle { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); } #kayako_exception .sourcedesc { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; } #kayako_exception .variabletype { font-weight: none; font-style: italic; }
Notice
Undefined index: _commentsModule (./__swift/cache/9b797cdd0442a1f7d9e35552b622de9f.php:54)
Copy to clipboard:
/Comments/Submit/258/" enctype="multipart/form-data" name="CommentsForm">