Algemeen
Posted by Jason G. on 23 August 2010 08:42 PM

Algemeen

Hoe installeer ik WinMaximizer?

Download en installeer WinMaximizer hier: http://www.winmaximizer.com/world/lang_nl/download

Hoe verwijder ik WinMaximizer?

Om WinMaximizer te verwijderen, gaarne het volgende uitvoeren:
Ga naar: ''Start''-> ''Configuratiescherm'' -> ''Software'' -> vind WinMaximizer in de lijst en selecteer het programma, klik vervolgens op ''Verwijderen''.

Waarom zou ik WinMaximizer moeten gebruiken?

Register-fouten kunnen voorkomen dat uw systeem goed word uitgevoerd en correct word opgestart. Wanneer u ooit een programma opent, een nieuw programma installeert of verwijdert u een programma, worden er handtekeningen uit dat programma opgeslagen in het register en dit word opgebouwd. Wanneer Windows wordt opgestart dient het via het register te gaan en hoe meer informatie er is, hoe langzamer de computer wordt. WinMaximizer is een tool die u veilig en gemakkelijk kunt gebruiken voor het verwijderen van ongebruikte handtekeningen (sleutels), voor het opsporen en herstellen van de Register-fouten en potentieel voorkomen van ernstige problemen en problemen met de prestaties van uw computer. Zonder regelmatige register afstemming, is het mogelijk dat uw computer niet normaal functioneert, in feite kan het zelfs crashen of op een bepaald punt niet meer opstaren.

WinMaximizer will not scan or repair

It can be becourse you have another program running on your computer that is "holding" on to a file on your computer or has created a temporary file that WinMaximizer can not scan or repair.
Try to deactivate your antivirus software and close all programs running on your computer and then scan again with WinMaximizer, you should also stop the programs you have in your system tray (lower right corner on your screen)

It can also be that you have some Malware on your computer that is not possible for WinMaximizer to remove. We suggest that you try to scan and clean your computer with Malwarebytes software Download the free version here.

Bestaat er een gratis versie van WinMaximizer?

U kunt een gratis scan uitproberen met WinMaximizer en u kunt dan 25 fouten gratis herstellen.
Nadat kunt u kiezen om WinMaximizer te kopen, om alle fouten in uw register te herstellen, scannen en verwijderd op een reguliere basis. Of u dient het programma te verwijderen.

Wat is Windows-register?

Windows-register is een database, waarin instellingen en opties voor het besturingssysteem voor Microsoft Windows worden opgeslagen. Het bevat kritische en belangrijke informatie en instellingen voor hardware, software, gebruikers, en voorkeuren van de pc. De gemiddelde register leest en schrijft iedere dag honderden of duizenden stukjes informatie.

Is het mogelijk om Windows-register handmatig te wijzigen?

U kunt het register wijzigen door gebruik te maken van Microsoft Register Editor (regedit.exe of regedit32.exe). Als u de Register Editor incorrect gebruikt, kunt u serieuze problemen oorzaken en kan het voorvallen dat u Windows opnieuw dient te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat de fouten die worden veroorzaakt door Register Editor weer opgelost kunnen worden. U kunt de Register alleen op uw eigen risico gebruiken.

Waar vind ik Windows-register?

De Register is opgeslagen in verschillende bestanden. Het exacte naam en de locaties van deze bestanden hangen af van de versie van Windows die u gebruikt. Wel zijn ze allemaal op uw lokale computer opgeslagen.

Kan ik de scan van specifieke registers en objecten overslaan?

U kunt beheren wat u wilt dat WinMaximizer scant, dit kunt u beheren in uw WinMaximizer menu. Klik op ''Register Scan'' en kies welke registers of objecten u wilt overslaan.
In het menu van ''Hulpmiddelen'' kunt u het vinkje verwijderen van de applicaties welke u niet wilt scannen bij het opstaren. Tijdens het scannen van uw computer kunt u zien welke sleutels en bestanden WinMaximizer heeft gevonden en welke hij zal verwijderen. U kunt kiezen om specifieke Register Objecten te negeren. Klik op de ''+'' aan de linkerkant van iedere categorie en er zal een lijst van gevonden registerkwesties getoond worden. U kunt de Negeerlijst bekijken onder ''Instellingen'' -> ''Negeerlijst'' in uw WinMaximizer menu, van dit punt kunt u de objecten ook van de Negeerlijst verwijderen.

Hoe kan ik mijn register herstellen?

Om uw register te herstellen dient u het volgende uit te voeren:
Ga naar uw WinMaximizer programma
Klik op de ''Herstel'' knop
Selecteer een herstelpunt en klik op ''Herstel''.

Kan ik een scan plannen?

Ja dit kunt u. Open uw WinMaximizer van ''Start'' -> ''Alle Programma's'' -> ''WinMaximizer'' -> ''WinMaximizer'' -> ''WinMaximizer''. Klik op ''Instellingen'' en vervolgens op ''Taakbeheer'', klik op de knop ''Beheren''. Kies een starttijd en hoe vaak uw wilt dat de scan word uitgevoerd.
WinMaximizer zal worden opgestart op het tijdstip die u heeft gekozen en zal vervolgens uw computer scannen.

Waarom heb ik dezelfde fouten op mijn computer nadat ik verschillende keren een scan heb uitgevoerd?

WinMaximizer vind en herstelt de fouten. Helaas kunnen sommige programma's dezelfde ongeldige invoergegevens aanmaken die tijdens de eerste scan van werden verwijderd en daarom kan WinMaximizer ze weer op uw computer vinden. Er is geen reden voor u om zich zorgen te maken omdat er maar een klein aantal fouten kunnen terugkomen nadat ze worden verwijderd door WinMaximizer. Om zich te ontdoen van de fouten, dient u het programma te vinden die ze aanmaakt.

Waarom zijn slechts van 25 van alle vastgestelde fouten die zijn gevonden, hersteld?

Esto ocurre por tener la versión de prueba. WinMaximizer encuentra cientos de errores, pero sólo corrige 25 de ellos.

(100 votes)
This article was helpful
This article was not helpful

Comments (0)
.errorcopyarea { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; width: 100%; height: 200px; } .copytoclipboard { margin: 15px 0 15px 0; text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; border-bottom: 1px solid #d6d6d6; padding: 5px; } .titlegradient { background-image: linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-gradient( linear, left bottom, left top, color-stop(0.46, rgb(144,23,17)), color-stop(0.73, rgb(166,27,17)), color-stop(0.87, rgb(184,24,6)) ); } #kayako_exception { text-align: left; color: #333; } #kayako_exception h1, #kayako_exception h2 { margin: 0; padding: 1em; font-size: 1em; font-weight: normal; background: #911; color: #fff; } #kayako_exception h1 a, #kayako_exception h2 a { color: #fff; } #kayako_exception h2 { background: #222; } #kayako_exception h3 { margin: 0; padding: 0.4em 0 0; font-size: 1em; font-weight: normal; } #kayako_exception p { margin: 0; padding: 0.2em 0; } #kayako_exception a { color: #333333; text-decoration: none; } #kayako_exception pre { overflow: auto; white-space: pre-wrap; } #kayako_exception table { width: 100%; display: block; margin: 0 0 0.4em; padding: 0; border-collapse: collapse; background: #fff; } #kayako_exception table td { border: solid 1px #ddd; text-align: left; vertical-align: top; padding: 0.4em; } #kayako_exception div.content { padding: 0.4em 1em 1em; overflow: hidden; } #kayako_exception pre.source { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; line-height: 1.2em; } #kayako_exception pre.source span.line { display: block; } #kayako_exception pre.source.collapsed { display: none; } #kayako_exception pre.source span.highlight { background: #FDEEF4; } #kayako_exception pre.source span.line span.number { color: #666; } #kayako_exception ol.trace { display: block; margin: 0 0 0 2em; padding: 0; list-style: decimal; } #kayako_exception ol.trace li { margin: 0; padding: 0; } #kayako_exception .collapsed { display: none; } #kayako_exception .sourcetitle { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); } #kayako_exception .sourcedesc { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; } #kayako_exception .variabletype { font-weight: none; font-style: italic; }
Notice
Undefined index: _commentsModule (./__swift/cache/9b797cdd0442a1f7d9e35552b622de9f.php:54)
Copy to clipboard:
/Comments/Submit/197/" enctype="multipart/form-data" name="CommentsForm">