Aankoop en Installatie
Posted by Jason G. on 23 August 2010 08:42 PM

Aankoop en Installatie

Ik heb mijn licentiecode verloren, hoe kan ik hem terugvinden?

Om uw licentiecode terug te krijgen kunt u naar de volgende pagina gaan: http://www.winmaximizer.com/world/lang_nl/support/ vul het formulier in en wij zullen u de licentiecode per e-mail sturen. Echter herkent WinMaximizer uw computer normaal gesproken als een geregistreerde gebruiker als u het eenmaal geregistreerd heeft.

Heb ik de laatste bijgewerkte versie van WinMaximizer?

U kunt de ''Update'' knop bovenaan links in uw WinMaximizer vinden. Om WinMaximizer te openen ga naar:
''Start'' -> ''Alle Programma's'' -> ''WinMaximizer'' -> ''WinMaximizer''.

Kan ik uw product op meer dan 1 computer gebruiken?

Onze licentieovereenkomst staat onze gebruikers toe om een licentie alleen op 1 computer te gebruiken.

Hoe activeer ik mijn licentiecode?

Om uw WinMaximizer te activeren dient u het volgende uit te voeren:
Open uw WinMaximizer programma
Klik op de oranje knop ''Registreer Nu'' linksbeneden
Voer uw licentiecode in - U kunt uw licentiecode op de factuur vinden.
Klik op ''Activeer Nu''.

Hoe koop ik WinMaximizer?

Om WinMaximizer te kopen dient u het volgende uit te voeren:
Ga naar uw WinMaximizer programma
Klik op ''Registreer Nu'' linksbeneden
Klik op ''Online Kopen''.

Zal WinMaximizer een backup van mijn register maken voordat ik op de ''Herstel'' knop druk?

Als u op de ''Herstel'' knop klikt, zal er automatisch een backup bestand worden aangemaakt. Wanneer u later op de ''Herstel''knop klikt, zal er een herstelpunt worden aangegeven.

Hoe vind ik mijn GebruikersID?

Open uw WinMaximizer menu van ''Start'' -> ''Alle Programma's'' -> ''WinMaximizer'' -> ''WinMaximizer'' -> ''WinMaximizer. Klik op ''Informatie in rechtbeneden. U krijgt een popup waar u uw GebruikersID kunt vinden.

Kan ik uw product uitproberen voordat ik het koop?

U kunt onze gratis proefperiode hier downloaden.
WinMaximizer zal uw computer scannen en al de fouten opsporen maar u kunt alleen 25 fouten gratis herstellen.

(116 votes)
This article was helpful
This article was not helpful

Comments (0)
.errorcopyarea { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; width: 100%; height: 200px; } .copytoclipboard { margin: 15px 0 15px 0; text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; border-bottom: 1px solid #d6d6d6; padding: 5px; } .titlegradient { background-image: linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -o-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -moz-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -ms-linear-gradient(bottom, rgb(144,23,17) 46%, rgb(166,27,17) 73%, rgb(184,24,6) 87%); background-image: -webkit-gradient( linear, left bottom, left top, color-stop(0.46, rgb(144,23,17)), color-stop(0.73, rgb(166,27,17)), color-stop(0.87, rgb(184,24,6)) ); } #kayako_exception { text-align: left; color: #333; } #kayako_exception h1, #kayako_exception h2 { margin: 0; padding: 1em; font-size: 1em; font-weight: normal; background: #911; color: #fff; } #kayako_exception h1 a, #kayako_exception h2 a { color: #fff; } #kayako_exception h2 { background: #222; } #kayako_exception h3 { margin: 0; padding: 0.4em 0 0; font-size: 1em; font-weight: normal; } #kayako_exception p { margin: 0; padding: 0.2em 0; } #kayako_exception a { color: #333333; text-decoration: none; } #kayako_exception pre { overflow: auto; white-space: pre-wrap; } #kayako_exception table { width: 100%; display: block; margin: 0 0 0.4em; padding: 0; border-collapse: collapse; background: #fff; } #kayako_exception table td { border: solid 1px #ddd; text-align: left; vertical-align: top; padding: 0.4em; } #kayako_exception div.content { padding: 0.4em 1em 1em; overflow: hidden; } #kayako_exception pre.source { margin: 0 0 1em; padding: 0.4em; background: #fff; border: solid 1px #d6d6d6; box-shadow: 1px 1px 2px #CCCCCC; line-height: 1.2em; } #kayako_exception pre.source span.line { display: block; } #kayako_exception pre.source.collapsed { display: none; } #kayako_exception pre.source span.highlight { background: #FDEEF4; } #kayako_exception pre.source span.line span.number { color: #666; } #kayako_exception ol.trace { display: block; margin: 0 0 0 2em; padding: 0; list-style: decimal; } #kayako_exception ol.trace li { margin: 0; padding: 0; } #kayako_exception .collapsed { display: none; } #kayako_exception .sourcetitle { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); } #kayako_exception .sourcedesc { text-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); font-weight: bold; } #kayako_exception .variabletype { font-weight: none; font-style: italic; }
Notice
Undefined index: _commentsModule (./__swift/cache/9b797cdd0442a1f7d9e35552b622de9f.php:54)
Copy to clipboard:
/Comments/Submit/196/" enctype="multipart/form-data" name="CommentsForm">